اطلاعیه مهم اداره آموزش در خصوص امتحانات

۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۴ کد : ۷۷۱۵ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

اطلاعیه مهم اداره آموزش در خصوص امتحانات
•    زمان برگزاری جلسات (نوبتهای) امتحانات پایانی به شرح زیر می باشد:
جلسه اول از ساعت 8:30 الی10:30
جلسه دوم از ساعت 11 الی 13
جلسه سوم از ساعت 13:30 الی 15:30
•    تاریخ، زمان و محل برگزاری هر آزمون در کارت امتحانات درج شده با مراجعه به سامانه آموزشی بوستان، پرینت کارت ورود به جلسه را گرفته و در جلسات امتحان همراه داشته باشید.
•    حضور به موقع در جلسه امتحان الزامی می باشد.
•    همراه داشتن کارت دانشجویی و پرینت کارت ورود به جلسه الزامی می باشد.
•    همراه داشتن موبایل، هندزفری، برگه یادداشت و ... در جلسه امتحان به منزله تقلب می باشد و با متخلفین مطابق شیوه نامه کمیته انضباطی برخورد خواهد شد.
•    دانشـجویانی که بدلیل بیماری حاد ازقبیل: صرع، شکستگی استخوان، بستری در بیمارستان و ... قادر به حضور در جلسه امتحان نمی باشند، باید حداکثر تا 3 روز پس از تاریخ امتحان مذکور، گواهی و مدارک بیماری خود را جهت تایید پزشک دانشکده و موجه شدن غیبت امتحانی به اداره آموزش ارائه نمایند.
•    غیبت در جلسات امتحانی به منزله ثبت نمره صفر در درس مربوطه می باشد.
•    استفاده از موبایل بجای ماشین حساب و همچنین جابجایی ماشین حساب و سایر ملزومات در جلسات امتحانی ممنوع می باشد.
دی ماه 1402

اطلاعیه امتحانات - غیبت
غیبت در جلسات امتحانی به منزله ثبت نمره صفر در درس مربوطه می باشد.

اطلاعیه امتحانات :
دانشـجویانی که بدلیل بیماری حاد از قبیل: صرع، شکستگی استخوان، بستری در بیمارستان و ... موفق به حضور در جلسه امتحان نمی باشند، حداکثر تا 3 روز پس از تاریخ امتحان مذکورفرصت دارند، گواهی و مستندات بیماری خود را به دفتر ریاست آموزش، جهت بررسی پزشک دانشکده ارائه نمایند.
بیماری سرماخوردگی، تهوع و... غیبت موجه محسوب نمی گردد.

اطلاعیه تخلف در امتحانات
بر اساس آئین نامه کمیته انضبـاطی:
•    همراه داشتن تلفن همراه در جلسـات امتحانی
•    روشن بودن و استفاده از تلفن همراه در جلسـات امتحانی
•     به همراه داشتـن هر گونه برگـه اضافی
•     یادداشـت در کف دست و ...
 به منزله تقلب و ثبت نمره 25/0 در درس مربوطه می باشد.