حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی ،در پیامی شهادت تعدادی از هموطنانمان را در حمله تروریستی صورت گرفته در مسیر در گلزار شهدای کرمان تسلیت گفت.

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۹:۰۹ کد : ۷۶۹۹ اخبار و رویدادها

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

بار دیگر دستان پلید دشمنان این سرزمین مقدس و ایادی منحرف از اسلام ناب محمدی به خون زائران مظلوم آغشته گشته و چهره پلید خود را نمایان ساخت. هر چند با این شهادت ها درخت تنومند انقلاب اسلامی پر بارتر می شود ،دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی تهران ضمن محکوم نمودن این اقدام ددمنشانه و در خواست اشد مجازات برای مسببان مستقیم و پنهان آن شهادت مظلومانه جمعی از هموطنان مومن و مسلمان در حادثه تروریستی مرقد مطهر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، الگوی مقاومت جهان را به تمامی مردم شریف ایران تسلیت عرض نموده و برای تمامی شهدای این ضایعه دردناک علو درجات و برای بازماندگان آنان صبر جمیل و برای مجروحان شفای عاجل از خداوند متعال خواستار است.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی