جشن میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) و گرامیداشت مقام والای مادر

۱۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۲ کد : ۷۶۸۲ اخبار و رویدادها
مراسم جشن میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) و گرامیداشت مقام والای مادر، به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده، روز دوشنبه ۱۱ دی ماه ۱۴۰۲ با حضور رئیس دانشکده، مسئولین ،اساتید و کارکنان در نمازخانه دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، مراسم جشن میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) و گرامیداشت مقام والای مادر، به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده، روز دوشنبه 11 دی ماه 1402 با حضور رئیس دانشکده، مسئولین ،اساتید ، کارکنان  در نمازخانه دانشکده برگزار شد.

حجیه بسطامی رئیس دانشکده شریعتی ، در سخنان خود ضمن خیر مقدم و تشکر از همکاران میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) و روز زن به کلیه کارکنان  تبریک گفت.
 از دیگر برنامه های اجرا شده در این مراسم بدین شرح است ،قرائت زیارتنامه حضرت فاطمه (س)، اجرای مولودی در مدح بزرگ بانوی دو عالم، تقدیر از همکارانی که 4 فرزند و بیشتر داشتند،(پیرو فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که فرمودند: فرزند آوری از مهمترین مجاهدت‌های زنان است)، اهدای جوایز به کارکنانی که اسامی آنان از القاب حضرت صدیقه کبری بود.
گفتنی است در حاشیه این مراسم فروشگاه عرضه مستقیم منسوجات عفاف و حجاب در طی دو روز برگزار گردید.