برای نخستین‌بار در فراخوان بورس سال آخر داخل و خارج کشور (۱۴۰۲) وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: اعلام رشته‌گرایش‌ها و مراکز دانشگاه فنی و حرفه‌ای

اداره‌کل بورس و اعزام دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری لیست رشته‌ها و مراکز دانشگاهی تابع دانشگاه فنی و حرفه‌ای در بورس سال آخر داخل و خارج کشور را منتشر کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، بر اساس اعلام لیست رشته‌ها و مراکز منتخب در فراخوان بورس سال آخر داخل و خارج کشور از سوی سازمان امور دانشجویان و اداره‌کل بورس و اعزام دانشجویان وزارت عتف، رشته‌ها و مراکز دانشگاهی تابع دانشگاه فنی و حرفه‌ای به تفکیک نام رشته، استان محل خدمت، جنسیت و تعداد ظرفیت درخواستی منتشر شد.
گفتنی است مهندسی راه و ترابری و حمل و نقل، فناوری اطلاعات، الکترونیک، حسابداری، صنایع، طراحی پارچه و لباس، هنرهای دیجیتال، پویانمایی، هوافضا، مکانیک، مکاترونیک و انرژی و مواد پیشرفته از جمله رشته‌های اعلامی در لیست مذکور می‌باشند. همچنین برای اولین بار ظرفیت درخواستی در این فراخوان برای دانشگاه فنی و حرفه‌ای ۴۰ نفر در نظر گرفته شده است.