پیام اداره‌کل روابط عمومی به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی

به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی به دست صهیونیست‌های غاصب اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای پیامی صادر کرد.

در متن این پیام آمد است:

بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَا تَحسَبَنَّ ٱلَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ ٱللَّهِ أَموَٰاتَاۚ بَلۡ أَحیَآءٌ عِندَ رَبِّهِمۡ یُرۡزَقُونَ

صهیونیست غاصب و خونخوار در طی دوران همواره راهی جز ترور، کشتار و خونریزی را در پیش نگرفته است و هر چه پیش می‌رویم ماهیت ضدبشری آن رژیم بیشتر نمایان می‌شود و روز‌به‌روز خداوند سبحان چهره واقعی این جنایتکاران را از پشت نقاب مزورانه‌شان بیشتر عیان می‌کند.
بار دیگر رژیم صهیونیستی با نقض مستمر مقررات و قوانین بین‌المللی، مرتکب جنایتی غیرانسانی شد و با حرکتی بزدلانه، سردار سرتیپ پاسدار، سید رضی موسوی از مستشاران نظامی باسابقه سپاه در سوریه و یار سردار شهید، حاج قاسم سلیمانی را به شهادت رساند.
اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، ضمن محکوم کردن حرکت ددمنشانه رژیم صهیونیست در کشتار مردم بی‌دفاع غزه و ترور سردار شهید سید رضی موسوی، شهادت این سردار سرافراز اسلام را به محضر حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و مردم شهیدپرور ایران اسلامی، به‌ویژه جامعه دانشگاهی  تبریک و تسلیت عرض نموده، اعلام می‌دارد با ریخته شدن هر قطره خون شهیدان، درخت تناور استکبارستیزی تنومندتر خواهد شد.