گزارش سمینار آشنایی با روش تحقیق گرند تئوری مطالعه موردی و آشنایی با روشهای سرچ و پایگاههای داده

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۱ کد : ۷۶۵۰ اخبار و رویدادها
از سلسله برنامه های هفته پژوهش سمینارهای اشنایی با روش تحقیق گرند تئوری مطالعه موردی -   آشنایی با روشهای سرچ و پایگاههای داده درتاریخ ۴/۱۰/۱۴۰۲ درمحل آمفی تئاتر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشکده طبق برنامه آغاز شد.

به گزارش معاونت پژوهش دانشکده از سلسله برنامه های هفته پژوهش سمینارهای اشنایی با روش تحقیق گرند تئوری مطالعه موردی -   آشنایی با روشهای سرچ و پایگاههای داده درتاریخ 4/10/1402 درمحل آمفی تئاتر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشکده طبق برنامه آغاز شد .

در ابتدای برنامه خانم بیرامی طی سخنانی در مورد روشهای مختلف تحقیق و مطالعه برای دانشجویان صحبت کرد و از مهمترین موضوعات مورد اشاره ایشان می توان به :
انواع روش تحقیق بر اساس هدف
تحقیق بنیادی
تحقیق کاربردی
انواع روش تحقیق بر اساس روش گردآوری داده‌ها
پژوهش‌ها براساس نحوه گردآوری داده‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند: تحقیق توصیفی -   تحقیق آزمایشی
تحقیق توصیفی (غیر آزمایشی) شامل ۵ دسته است:تحقیق پیمایشی -تحقیق همبستگی - تحقیق پس رویداد یا اقدام پژوهشی اشاره نمود .
پس از ایشان نسرین مرادی درمورد آشنایی با روشهای سرچ و پایگاههای داده و نحوه بهره برداری از این پایگاهها سخن به میان آورد.
اهم موضوعات مورد اشاره ایشان :
چهار موسسه بین المللی در علوم مختلف مجلات را نمایه یا ایندکس می کنند که شامل شرکت‌های زیر می‌شود:
تامسون رویترز (Thomson Reuters)؛ نمایه‌های isi و wos؛
اسکوپوس (Scopus)،
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پاب مد(PubMed) .
و نحوه بارگذاری و برداشت مقالات از این پایگاهها را به صورت مختصر توضیح داد.
درپایان به رسم یادبودبا اهدا لوح تقدیر از سخنرانان تقدیر به عمل آمد.