بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ازغرفه دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نمایشگاه شانزدهمین جشنواره حرکت

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دوشنبه چهارم دی‌ماه ۱۴۰۲ از غرفه دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نمایشگاه شانزدهمین جشنواره حرکت بازدید به‌ عمل آورد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر زلفی‌گل، صبح روز دوشنبه 4 دی‌ماه 1402 با هیئت همراه از غرفه دستاوردهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نمایشگاه شانزدهمین جشنواره حرکت بازدید به‌ عمل آورد. در این بازدید دکتر جلیلی، معاون فرهنگی و دانشجویی گزارشی از دستاوردهای دانشجویان و فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نمایشگاه شانزدهمین جشنواره حرکت را به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و هیئت همراه ارائه داد.

دکتر خسرویان، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور نیز نمایشگاه و به‌ویژه، غرفه دانشگاه را مورد بازدید قرار داد و با متولیان برپایی غرفه به گفت‌وگو پرداخت.