حضور فعال دانشکده فنی دکتر شریعتی در بخش نمایشگاهی شانزدهمین جشنواره حرکت در غرفه دانشگاه فنی و حرفه ای

۰۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۲ کد : ۷۶۴۵ اخبار و رویدادها
بخش نمایشگاهی جشنواره حرکت که ۲ تا ۴ دی ماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود  ۴۰۰ دانشجو از انجمن علمی۷۰ دانشگاه سراسری در این جشنواره شرکت کرده اند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده،  شانزدهمین جشنواره حرکت ویژه آثار و دستاوردهای اتحادیه ها و انجمن های علمی دانشجویی، برگزار گردید و دانشکده فنی دکترشریعتی در بخش نمایشگاهی این جشنواره در غرفه دانشگاه فنی و حرفه ای حضور فعال داشت.

گفتنی است در مهمترین قسمت جشنواره بین المللی حرکت، بخش نمایشگاهی جشنواره که 2 تا 4 دی ماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود  ۴۰۰ دانشجو از انجمن علمی۷۰ دانشگاه سراسری در این جشنواره شرکت کرده اند.