کارگاه ریدیزاین (باز طراحی) حمام اسلامی

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۱ کد : ۷۵۶۱ اخبار و رویدادها
 کارگاه ریدیزاین (باز طراحی) حمام اسلامی با همت انجمن علمی دانشکده دختران دکتر شریعتی، با همراهی واحد فرهنگی و همکاری گروه معماری، در تاریخهای ۲۸ آبان ،۵ آذر ،۱۹ آذر و ۲۲ آذر در دانشکده فنی دکتر شریعتی  برگزار شد.

کارگاه ریدیزاین (باز طراحی) حمام اسلامی با همت انجمن علمی دانشکده دختران دکتر شریعتی، با همراهی واحد فرهنگی و همکاری گروه معماری، در تاریخهای 28 آبان ،5 آذر ،19 آذر و 22 آذر  در دانشکده فنی دکتر شریعتی  برگزار شد.
این کارگاه  با تدریس  مهندس حسین کریمی (مدیر مسئول واحد معماری و شهرسازی موسسه مصاف)، و با حضور دانشجویان علاقمند رشته معماری برگزار گردید .
سرفصل های بررسی شده در  این کارگاهها انواع حمام و تاریخچه حمام ،اهمیت طراحی حمام ، تحلیل رفتارشناسی Disc، بررسی طبایع (صفرا، دم)، تحلیل رفتارشناسی Disc ، ادامه بررسی طبایع (بلغم، سودا) ، خرافات و مسائل ماورائی متعلق به حمام، مرور و بررسی اتاق های حمام با نمونه موردی وکرکسیون کار دانشجویان و... بود .
گفتنی است در جلسه سوم این کارگاه  ضمن پذیرایی از شرکت کنندگان، یادگاری کوچکی به مناسبت روز دانشجو به آن ها اهدا شد.
پ ن : عکاسهای کارگاه ارسالی از فاطمه رحیمی از اعضای کانون فیلم و عکس دانشکده می باشد.