حضور مسئولین و اساتید بسیجی دانشکده شریعتی در همایش اساتید بسیجی دانشگاههای تهران

۰۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۹ کد : ۷۴۰۰ اخبار و رویدادها
نشست سراسری ۳۰هزار نفری همایش اساتید بسیجی دانشگاههای تهران به مناسبت هفته بسیج در دانشگاه تربیت مدرس در روز سه شنبه برگزار گردید.

مسئولین و  اساتید، بسیجی دانشکده شریعتی در همایش  اساتید بسیجی دانشگاههای تهران که به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج و با مشارکت مجموعه هیئت‌های اندیشه ورز، اندیشکده‌ها، گروه‌ها، کارگروه‌ها و کارشناسان حوزه‌های مختلف بسیج اساتید در ۳۰۰ کانون بسیج اساتید دانشگاه‌ها در سراسر کشور برگزار گردید، حضور پیدا کردند.

گفتنی است؛ سازمان بسیج اساتید کشور با حمایت وزارت علوم تحقیقات و فناوری، نشست سراسری ۳۰ هزار نفری جبهه علمی و فرهنگی اساتید بسیجی را با همکاری کمیته‌های تخصصی قرارگاه حکمرانی آن سازمان به منظور بازخوانی، ارزیابی، توسعه فعالیت‌ها و نقش آفرینی اساتید بسیجی در چهار حوزه فرهنگی، علمی، سیاسی و آموزش و تربیت با هدف کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی کشور به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار کرد.