برگزاری سمینار آشنایی با مدل کسب و کار معماران و شهرسازان جوان

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۷ کد : ۷۳۵۱ اخبار و رویدادها
به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشکده شریعتی و با همکاری گروه معماری، سمینار آشنایی با مدل کسب و کار معماران و شهرسازان جوان" با ارائه دکتر یعقوبی از مدرسین گروه معماری، برگزار شد.

به مناسبت بزرگداشت هفته‌ی کارآفرینی، به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشکده شریعتی و با همکاری گروه معماری، در تاریخ 28 آبان ماه  1402 "سمینار  آشنایی با مدل کسب و کار معماران و شهرسازان جوان"  با ارائه آقای دکتر یعقوبی از مدرسین گروه معماری، در آمفی تئاتر فاز3 دانشکده برگزار شد.
این سمینار با هدف شناخت دانشجویان رشته معماری و شهرسازی از نحوه ایجاد مدل کسب و کار در بازار کار حرفه ای برگزار شد.
در این سمینار دانشجویان با بوم کسب و کار که یکی از بروزترین و کامل ترین ابزارهای اتخاذ استراتژی کسب و کار در دنیاست آشنا شدند و به بررسی و تفکر حول تدقیق موقعیت خود در بازار حرفه‌ای رشته خود پرداختند.
ایشان در ادامه با معرفی نمونه هایی از بازار موجود در قالب بوم های کسب کار، دانشجویان را با نحوه هرچه بهتر اداره کسب و کار و نیز جذب مخاطب و شیوه های نوین پایداری در حرفه ی تخصصی آنان  آشنا نمودند.