تجمع اساتید دانشکده شریعتی در مقابل سازمان ملل به منظور حمایت از مردم مظلوم فلسطین

۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۳ کد : ۷۲۰۵ اخبار و رویدادها
جمعی از اساتید دانشکده دکتر شریعتی صبح امروز دوشنبه ۸ آبان ماه  مقابل دفتر سازمان ملل در تهران ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی و آوارگی و کشتار بی وقفه و شدید کودکان، زنان و مردم بی دفاع فلسطین اعتراض کردند.

جمعی از اساتید دانشکده دکتر شریعتی صبح امروز دوشنبه 8 آبان ماه  مقابل دفتر سازمان ملل در تهران ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی و آوارگی و کشتار بی وقفه و شدید کودکان، زنان و مردم بی دفاع فلسطین اعتراض کردند. و خشم و انزجار خود را در برابر این حملات ددمنشانه ابراز نمودند.
در این تجمع دکتر جلیلی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای در طی سخنرانی خود ضمن انتقاد از سکوت سازمان ملل و شورای امنیت در برابر جنایت و اعمال خصمانه و ضدانسانی رژیم صهیونیستی در دفاع از مردم مظلوم فلسطین ، اعتراض خود را اعلام کرد