کسب مقام اول فوتسال داخل سالن توسط همکاران دانشکده دکتر شریعتی

۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۸ کد : ۷۱۳۵ اخبار و رویدادها
این مسابقات به مناسبت هفته تربیت بدنی و گرامی‌داشت شهدای غزه و حمایت از مردم فلسطین؛ روز پنج‌شنبه ۲۷ مهر از ساعت ۹ صبح به میزبانی آموزشکده تربیت بدنی پسران صفادشت با حضور تیم‌هایی از سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشکده فنی انقلاب اسلامی و دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، کارکنان دانشکده شریعتی در مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان تهران موفق به کسب مقام اول شدند.

بنابراین گزارش، مسابقات در ۳ بازی برگزار شد که در بازی اول تیم دانشکده انقلاب اسلامی مقابل تیم سازمان مرکزی با نتیجه ۵ بر صفر به پیروز رسید و در بازی دوم تیم دانشکده شریعتی، تیم سازمان مرکزی را با نتیجه ۶ بر ۳ مغلوب ساخت و در بازی نهایی تیم دانشکده شریعتی مقابل دانشکده انقلاب اسلامی با نتیجه ۵ بر ۳ پیروز و عنوان قهرمانی را کسب کرد.
در پایان با اهداء لوح قهرمانی و جوایز از تیم‌های شرکت کننده تقدیر به‌عمل آمد.