استقبال دانشگاهیان دانشکده شریعتی از رهبر شیعیان نیجریه

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۶ کد : ۷۰۹۶ اخبار و رویدادها
مسئولین و اساتید دانشکده  به همراه جمعی از تشکل های دانشجویی به استقبال شیخ ابراهیم زکزاکی رفتند.

به گزارش روابط عمومی، مسئولین و اساتید دانشکده  به همراه جمعی از تشکل های دانشجویی  با حضور آقای دکتر جلیلی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای صبح امروز چهارشنبه 19 مهرماه به استقبال علمدار اسلام ناب در نیجریه؛ شیخ ابراهیم زکزاکی( به همراه همسرش ملامه زینه) ، در فرودگاه امام خمینی (ره) رفتند.

گفتنی است ابراهیم زَکزاکی (زاده ۱۳۳۲ ش)، روحانی شیعه و رهبر شیعیان نیجریه است. وی با تأثیر از انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ و امام خمینی (ره)، به مذهب شیعه مشرف شد و با تأسیس جنبش اسلامی نیجریه، ۳۰۰ مدرسه اسلامی در نیجریه و کشورهای همسایه آن تأسیس کرد. او همچنین مؤسسات خیریه‌ای برای ارائه خدمات مالی درمانی و آموزشی به شیعیان راه‌اندازی کرده است.شیخ ابراهیم زکزاکی سال‌ها به دلیل تبلیغ دین مبین اسلام در بازداشت بدون محاکمه دولت نیجریه به سر می‌برد و با زحمات شیخ زکزاکی تا به حال پانزده میلیون نفر در نیجریه شیعه شده اند.