تبریک به پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد دانشکده شریعتی در دانشگاه های کشور

۴۰۸نفر از دانشجویان رشته‌های مختلف دانشکده شریعتی موفق به راهیابی به دانشگاه های کشور به منظور گذراندن دوره‌های تحصیلات تکمیلی شدند.
۰۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۲ کد : ۷۰۴۸ اخبار و رویدادها

پس از اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1402 از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، با خبر شدیم که 408نفر از دانشجویان رشته‌های مختلف دانشکده شریعتی موفق به راهیابی به دانشگاه های کشور به منظور گذراندن دوره‌های تحصیلات تکمیلی شدند.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده دختران دکتر شریعتی، ضمن تبریک ویژه به این دانشجویان فرهیخته و خانواده‌های محترمشان، از تلاشهای این دانشجویان افتخارآفرین، تقدیر و تشکر نموده و از تلاشهای مدیران، اساتید و رؤسای گروه های آموزشی نیز مراتب تقدیر و تشکر خود را اعلام می نماید.

فایل افتخار آفرینی 408 دانشجوی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی در آزمون کارشناسی ارشد 1402 از زیر دانلود نمایید.