استقبال از دانشجویان با اهدای گل و شیرینی

۰۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۵ کد : ۷۰۲۷ اخبار و رویدادها
به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید آیین تکریم و استقبال از دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی با اهدای گل و شیرینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی امروز دوشنبه سوم مهرماه 1402 ،با حضور دکتر بسطامی رئیس دانشکده ، معاون دانشجویی دکتر سلیمی ، اعضای هیئت رئیسه دانشکده و حراست دانشکده به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، مراسم تکریم و استقبال از دانشجویان با اهدای گل و شیرینی در محل  ورودی درب اصلی دانشکده دکتر شریعتی برگزار گردید.

در نخستین روز برگزار شدن کلاس‌ها در سال تحصیلی جدید (مهرماه 1402)، دکتر بسطامی، در جمع  اساتید و دانشجویان حضور یافت.

ایشان ضمن عرض خیرمقدم و تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید دانشجویان را قشر تمدن‌ساز کشور دانست که در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، نقش اساسی دارند.

وی توضیح داد حضور دانشجویان در دانشکده و حضوری شدن کلاس‌ها، نشانه جاری و ساری بودن زیست و حیات و نشاط در محیط دانشکده است.

رئیس دانشکده در جمع دانشجویان توضیح داد زیرساخت‌ها و امکانات دانشکده دکتر شریعتی به خوبی آماده ارائه خدمات به دانشجویان است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.