پیام رئیس دانشکده به مناسبت سال تحصیلی جدید

۰۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۸:۲۴ کد : ۷۰۲۵ اخبار و رویدادها

متن این پیام بدین شرح است:

"تقارن باشکوه آغاز فصل علم و دانش با هفته دفاع مقدس و درس‌های این واقعه، می‌تواند کامل‌ترین مدرسه و دانشگاه برای کسانی باشد که جویای کشف و کسب آموزه‌های عمیق انسانی، معرفتی و الهی هستند. همزمانی این مناسبت‌ مهم می‌تواند این مفهوم را داشته باشد که  با کسب دانش و فضیلت می‌توان مرزهای جدید علم و دانش را درنوردید و با پیوند علم و ایمان، قله‌های رفیع پیروزی و کامیابی را فتح کرد.
اینجانب ضمن پاسداشت هفته شکوهمند «دفاع مقدس»، آغاز سال تحصیلی و شروع سالی دیگر در تقویم تعلیم و تربیت را به جامعه دانشگاهی به‌ویژه دانشجویان عزیز و نیز اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی  صمیمانه تبریک می‌گویم و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی و اخلاقی توأم با موفقیت، بهروزی و سعادت را خواهانم.

حجیه بسطامی

رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی"