برگزاری دومین جلسه هماهنگی برای سال تحصیلی جدید در دانشکده شریعتی

۲۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۳:۲۳ کد : ۷۰۱۴ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی ، نشست هماهنگی برنامه های ترم جدید با حضور رئیس دانشکده، معاونین، روسای ادارات در محل اتاق شورای دانشکده چهارشنبه ۲۹ شهریورماه ، برگزار شد.
 حاضرین در جلسه ضمن هماهنگی مقدمات برگزاری مناسب کلاسهای آموزشی در طول نیمسال تحصیلی جدید،  به بررسی فضاهای آموزشی ، از قبیل کنترل کیفیت کلاسها،کارگاهها ،آتلیه ها ،سالنهای ورزشی ، سایتهای کامپیوتر ، خوابگاهها ، سلف و نیز آماده سازی و بررسی موارد مربوط به انتخاب واحد دانشجویان و ثبت نام دانشجویان جدید، به بحث و گفتگو پرداختند.
 گفتنی است در پایان کلیه معاونین و روسای ادارات گزارشی از فعالیتهای انجام شده ارائه نمودند.