کسب ۷ مدال رنگارنگ دانشجویان دانشکده شریعتی در رشته دوومیدانی

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۲ کد : ۶۹۴۵ اخبار و رویدادها
کسب ۷ مدال رنگارنگ تیم دوومیدانی دانشکده شریعتی که به عنوان نماینده استان تهران و منطقه۲ در هجدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای سراسر کشور شرکت کردند، موفق به کسب ۴ مدال طلا، ۱ مدال نقره و ۲ مدال برنز شدند.

اعضای تیم: -آیلین فرشی ، دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران -ساناز باغی فلاح، دانشجوی رشته مربیگری ورزش دانشکده شریعتی تهران -اوین عادلی، دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران -زینت عراقی، دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران -فاطمه محمدی عزیزآبادی، دانشجوی رشته مربیگری ورزش دانشکده شریعتی تهران -فاطمه زهرا مطواعی، دانشجوی رشته مربیگری ورزش دانشکده شریعتی تهران مربی:  فریبا سراجی

کسب ۴ طلا در دوی ۴۰۰×۴ امدادی

تیم ۴ نفره آیلین فرشی، ساناز باغی فلاح، فاطمه محمدی عزیزآبادی و اوین عادلی در دوی ۴۰۰×۴ امدادی دوومیدانی با اقتدار بر سکوی قهرمانی تکیه زدند.

کسب مدال نقره ۳۰۰۰ متر و برنز ۱۵۰۰ متر

آیلین فرشی موفق به کسب ۲ مدال ارزشمند نقره و برنز به ترتیب در دوی ۳۰۰۰ متر و دوی ۱۵۰۰ متر رشته دوومیدانی شدند.

کسب مدال برنز پرش ارتفاع

فاطمه محمدی عزیزآبادی مدال برنز ماده پرش ارتفاع رشته دوومیدانی را از آن خود کرد.

کسب مدال برنز تیمی دوومیدانی

تیم دوومیدانی در مجموع ماده‌ها موفق به کسب مدال برنز شد.

گفتنی است مسابقات رشته دوومیدانی ۲۹ و ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ در پیست باغشمال و سالن دوومیدانی خسرو علی آبادی تبریز برگزار شد.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده شریعتی ضمن تشکر از دست اندرکاران و تمامی شرکت کنندگان، این موفقیت را به این دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان آرزوی سربلندی و سلامتی را خواهانیم.