جلسه ی شورای اداری کارکنان برگزار گردید

۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۵ کد : ۶۸۵۲ اخبار و رویدادها
جلسه شورای اداری با حضور دکتر بسطامی رئیس دانشکده، معاونین، مدیران، روسای بخش های مختلف دانشکده و کارکنان در سالن اجتماعات فاز۱ (مفرح) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جلسه شورای اداری صبح امروز دوشنبه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۲ با حضور دکتر بسطامی رئیس دانشکده، معاونین، مدیران، روسای بخش‌های مختلف دانشکده و کارکنان در سالن اجتماعات فاز۱ (مفرح) برگزار شد.
در این جلسه، رئیس دانشکده طی سخنانی از همکاری کارکنان در برگزاری برنامه‌های دانشکده تشکر نمود و در ادامه‌ همراه با معاونین خود به بررسی برخی موارد اداری و پاسخگویی به سوالات مطرح شده پرداختند.
قابل ذکر است در ابتدای این جلسه، معاون آموزشی دانشکده، توضیحاتی در مورد عملکرد شش ماهه معاونت آموزش ارائه داد و همچنین روسای ادارات آموزش،فناوری اطلاعات و رییس اداره فنی و عمرانی دانشکده،  گزارش عملکرد شش ماهه حوزه خود را بیان داشتند.
تقدیر از مسئولین صندوق وام کارکنان، همکاران حراست به عنوان گرامیداشت روز حراست و کارکنان که در مراسم‌های برگزار شده در دانشکده همکاری داشتند، پایان بخش این مراسم بود.