تکریم و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا در آیین رونمایی از یادمان‌های شهید گمنام در دانشگاه فنی و حرفه‌ای

کنگره بزرگداشت ۲۲۰ شهید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و آیین رونمایی از ۱۲ یادمان شهید گمنام، ۶ تیرماه ۱۴۰۲ با حضور جمعی از خانواده‌های معزز شهدا در دانشکده فنی و حرفه‌ای شریعتی برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، خانواده ارجمند شهیدان حسن طهرانی‌مقدم، سید روح‌الله عجمیان، دانیال رضازاده، آرمان علی‌وردی، حسین زینال‌زاده و جمع دیگری از خانواده‌های شهیدان دفاع مقدس، شهدای حرم و شهدای امنیت، مهمان مراسم امروز دانشگاه فنی و حرفه‌ای بودند. در این مراسم معنوی که با حضور و همراهی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای، رئیس بسیج اساتید کشور و جمعی از مقامات و مسئولین کشوری، معاونین، مدیران، رؤسا و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سالن اجتماعات دانشکده فنی و حرفه‌ای شریعتی برگزار شد، پس از مراسم رونمایی از 12 یادمان شهید در استان‌های کشور و دانشکده‌ها و آموزشکده‌ای فنی و حرفه‌ای تابع دانشگاه از خانواده معظم شهدا تجلیل به عمل آمد.