تقدیر و تشکر ریاست دانشکده از دست اندرکاران برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان

۰۵ تیر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۲ کد : ۶۷۸۷ اخبار و رویدادها
دکتر بسطامی از زحمات، همدلی و همراهی کارکنان در اجرای مطلوب و شایسته آزمونها و امتحانات، تشکر و قدردانی کرد

به گزارش روابط عمومی، ظهر امروز یکشنبه 4 تیرماه 1402، دکتر بسطامی رئیس دانشکده طی جلسه ای در آمفی تئاترفاز3،  از کارکنان جهت همکاری در برپایی امتحانات پایان ترم دانشجویان با حوزه اداره آموزش دانشکده، تقدیر و تشکر نمود.
در این جلسه دکتر بسطامی ضمن عرض خسته نباشید و خداقوت به دست اندرکاران و همکاران دانشکده در برگزاری هرچه بهتر آزمونها و امتحانات پایان ترم دانشجویان، از زحمات، همدلی و همراهی کارکنان تشکر و قدردانی  نمود و ابراز امیدواری کرد که با همکاری شما عزیزان در در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه وخدمت به علم و دانش بتوانیم بیش از پیش موجبات ارتقای دانشکده را فراهم نماییم.
همچنین معاون آموزشی دانشکده، با سپاس گذاری از تلاشها و همگامی تمامی بخشهای دانشکده در برگزاری این امتحانات از همکاران درخواست نمود پیشنهادات و نظرات خود را جهت برگزار شدن امتحانات به بهنترین کیفیت در ترمهای آتی ارائه نمایند.
در پایان جلسه با اهداء لوح تقدیر از تمامی کارکنان همکاری کننده در امتحانات پایان ترم، قدردانی گردید.