برگزاری جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی کنگره گرامیداشت ۲۲۰ شهید دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۰۳ تیر ۱۴۰۲ | ۲۳:۵۳ کد : ۶۷۸۲ اخبار و رویدادها
این برنامه همراه با آیین رونمایی از ۱۲ یادمان شهید گمنام با حضور خانواده‌های شهداء در دانشکده شریعتی اجرا خواهد شد

جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی کنگره گرامیداشت ۲۲۰ شهید دانشگاه فنی و حرفه ای و آیین رونمایی از ۱۲ یادمان شهید گمنام ظهر امروزشنبه سوم تیرماه ۱۴۰۲ با حضور مسئولین دانشکده در اتاق شورای این مرکز، برگزار شد.
در این جلسه هر یک از حاضرین  نسبت به شرح وظایف حوزه‌ی خود گزارشی را ارائه داده و در ادامه نقطه نظرات خودرا در برگزاری بهتر این مراسم بیان نمودند.
گفتنی است،کنگره گرامی‌داشت 220 شهید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و آیین رونمایی از 12 یادمان شهید گمنام دانشگاه روز سه‌شنبه ۶ تیرماه ۱۴۰۲ در محل دانشکده شریعتی با حضور خانواده‌های معظم شهدا برگزار می‌شود.