بازدید دانشجویان از شهرک سینمایی غزالی همزمان با هفته بزرگداشت هفته خوابگاهها

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۹ کد : ۶۶۱۴ اخبار و رویدادها
به همت انجمن علمی گروه هنرو همکاری کانون فیلم و عکس دانشکده

به گزارش امور فرهنگی، بازدید دانشجویان از شهرک سینمایی غزالی همزمان با هفته بزرگداشت هفته خوابگاهها به همت انجمن علمی گروه هنر و همکاری کانون فیلم و عکس دانشکده با سرپرستی کارشناس فرهنگی در تاریخ 24 اردیبهشت 1402 با حضور دانشجویان برگزار گردید.
در این بازدید علمی و تفریحی برای تعداد 14 نفر از دانشجویان گروه هنر مجوز عکاسی با دوربین حرفه‌ای گرفته شد و دانشجویان توانستند در یک نیم روز بهاری به عکاسی بپردازند.
شایان ذکر است که این مجموعه در سال ۱۳۵۸ به همت علی حاتمی ساخته شد. بخش اصلی دکور‌ خیابان‌ها و ساختمان‌های این شهرک مربوط به دوره رضا شاه و اوایل دوره پادشاهی محمدرضا شاه است که برای ساخت فیلم‌ها و سریال‌هایی با محوریت تهران قدیم، از آن‌ها استفاده می‌شود. با وجودی که شهرک غزالی به «شهرک سینمایی و تلویزیونی ایران» تغییر نام داده است، هنوز بسیاری از مردم آن را با نام شهرک غزالی می‌شناسند. این شهرک یکی از مکانهای دیدنی تهران است که با قدم‌زدن در آن گویی به زمان‌های مختلف تاریخ سفر می‌کنید.