برگزاری سمینار علمی به مناسبت هفته معمار

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۶ کد : ۶۵۶۴ اخبار و رویدادها

سمینار علمی به مناسبت هفته معمار، در روز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه، توسط انجمن علمی معماری و  با همکاری گروه معماری دانشکده، در آمفی تئاتر فاز 3، برگزار شد.
این سمینار با سخنرانی دکتر نیر طهوری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات و سخنرانی مهندس احسان باقری مدرس سازه و سیستم های نوین دانشگاه، صورت پذیرفت و با صحبت کوتاهی توسط فارغ التحصیلان موفق و تقدیر از فعالان انجمن علمی معماری ، به پایان رسید.

دکتر نیر طهوری در رابطه با پیدایش تکنولوژی در مدرنیته و تاثیرات آن و در رابطه با انفلاب صنعتی و نقش آن در دگرگونی معماری صحبت نمود.
وی پیرامون نظریات هنرشناس یهودی تبار والتر بنجامین و گفتارات او در رابطه با هاله هنر و همچنین از تحولات هنری عصر صنعتی و نقش و تاثیر آن در تحولات معماری سخن گفت.

در ادامه مهندس احسان باقری طی سخنانی با تاکید بر اینکه کسی که میخواهد معمار شود، باید همه چیز بلد باشد، چون معمار شبیه ترین شخص به خداست، از معماری و سازه صحبت نمود و سخنان وی با بررسی سازه های اولیه و مقایسه آن با سازه های نوین امروزی(سازه ها کش بستی و لاملا) به پایان رسید.