مراسـم دید و بازدید عید سعید فطر در جوار مزار شهدای گمنام دانشکده برگزار شد

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۴ کد : ۶۴۵۳ اخبار و رویدادها
بازدید دکتر بسطامی از محوطه دانشکده در راستای تصمیم گیری در خصوص امور رفاهی دانشجویان

صبح امروز دوشنبه چهارم اردیبهشت ماه 1401، مراسم دید و بازدیدعید سعید فطر، با حضور دکتر حجیه بسطامی سرپرست دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی و برخی از استادان و کارکنان در فضای باز مقبره شهدای گمنام دانشکده، برگزار گردید.
در این مراسم حاضرین با قرائت زیارت پرفیض عاشورا  و ادای احترام نسبت به مقام شامخ این دو شهید گمنام، ضمن  آرزوی قبولی طاعات و عبادات، این عید بزرگ را به یکدیگر تبریک و تهنیت گفتند.

شایان ذکر است در ادامه مراسم سرپرست دانشکده به همراه معاون دانشجویی - فرهنگی و مدیر روابط عمومی از محوطه دانشکده بازدید نمودند و در مورد پیشنهادات ارائه شده در خصوص مسائل مربوط به رفاه دانشجویان، ضمن بحث و بررسی، تصمیماتی اتخاذ گردید.