به مناسبت هفته پژوهش، سمینار ویژگیهای فرهنگ ایرانی برگزار شد

۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۶ کد : ۵۹۷۹ اخبار و رویدادها

با هماهنگی معاونت پژوهش و گروه معماری دانشکده، از سلسله سمینارهای برنامه‌ریزی شده گرامیداشت هفته پژوهش، سمیناری با عنوان "ویژگی های فرهنگ ایرانی" با سخنرانی دکتر تقوایی، در روز 26 آذر، در محل سالن آمفی تئاتر فاز 3، با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید رشته معماری برگزار گردید .
ایشان در ابتدا به ویژگی های فرهنگ غنی ایرانی پرداخته و با اشاره به آثار فرهنگی و هنری و معماری موجود، به تبیین مسئله اشاره نموده و پس از آن با آوردن مثال هایی از علما و بزرگان ایران زمین، هرچه بیشتر بر غنای سخنان خود افزود.
درادامه با ذکر نمونه‌هایی از اثرات مخرب فرهنگ های بیگانه و هم چنین برداشت های بدبینانه از فرهنگ ایرانی توسط برخی از گردشگران و مسافران به نمونه‌هایی از هجمه‌های فرهنگی وارد شده به این فرهنگ غنی اشاره نمود.

برنامه با ((معرفی کتاب مینیمالیسم دیجیتال)) توسط دانشجو فاطمه پورعمادی، با بیانی نغز وشیوا، ادامه پیدا کرد.
وی دراین معرفی، به بخش های زیر اشاره نمود که بسیار مورد توجه دانشجویان واقع گردید .
بخش اول: مبانی اصولی، مسابقه تسلیحاتی نابرابر، مینیمالیسم دیجیتال، پاکسازی دیجیتال
بخش دوم: تمرین‌ها، درتنهایی وقت گذراندن، لایک نکردن، بازگرداندن تفریح و ایستادگی مقابل میل به توجه
در پایان از زحمات سخنرانان، تقدیر بعمل آمد.