به مناسبت هفته پژوهش سمینار نقش حرفه حسابرسی در توسعه و اعتباردهی برگزار شد.

۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۱ کد : ۵۹۶۲ اخبار و رویدادها

به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش، با هماهنگی معاونت پژوهش و فناوری دانشکده شریعتی و همکاری گروه علوم اداری ، در روز 21 آذر، سمیناری با عنوان " نقش حرفه حسابرسی در توسعه و اعتباردهی با سخنرانی آقای محمود پیوندی، در محل آمفی تئاتر فاز 3 برگزار شد.
 در این سمینار آقای پیوندی به موضوعات مختلفی از قبیل هدف های صورتهای مالی، تعریف صورت های مالی با مقاصد عمومی،  استانداردهای حسابداری و حسابرسی و آیین رفتار حرفه ای، نقش حسابرسی در توسعه اقتصادی کشور، نقش حسابرسی در شفافیت و پاسخگویی، نقش برجسته حسابداران، لزوم توجه به نقش حرفه، حسابرسی مستقل پروژه ای برای رفاه اجتماعی، نقش اعتباردهی حسابرسی، نقش حسابرسی در اقتصاد کشور، پرداختند.
در ادامه آقای پیوندی به تشریح ماهیت حسابرسی، تفاوت های حسابرسی و حسابداری، دلایل بروز خطر اطلاعات و نحوه کاهش آن، آشنایی با خدمات اطمینان بخش، انواع حسابرسی، معرفی انواع اصلی حسابرسان، شرایط لازم برای کسب عنوان حسابدار رسمی، شرایط شرکت در آزمون حسابداران رسمی کشور، سیر تکاملی حسابرسی، استانداردهای پذیرفته شده حسابرسی، تاریخچه تشکیل سازمان حسابرسی و اهم وظایف و راهبردهای آن پرداختند و سوالات دانشجویان را در مورد مباحث مطرح شده، پاسخ دادند.
درپایان ضمن تشکر از زحمات ایشان، به رسم یادبود لوح تقدیری به آقای پیوندی تقدیم گردید.