برگزاری مراسم جشن نیمه شعبان در دانشکده

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۳ کد : ۵۷۲ اخبار و رویدادها
در آستانه میلاد با سعادت آخرین منجی عالم بشریت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، مراسم جشنی به همت بسیج کارکنان پیروان ولایت در روز شنبه ۳۱/۱/۹۸ در نمازخانه مرکزی برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین کاظمی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده شریعتی، ضمن دعا جهت ظهور و تعجیل امام عصر (عج) ، با بیان حدیثی از پیامبر اکرم(ص) عنوان داشت: اگر کسی بمیرد و امام زمانش را نشناسد، به مرگ جاهلی مرده،  یعنی مسلمان نیست، انگار اصلا دین ندارد. چرا که در هر زمانی امام زمان تشخیص می دهد که کار خدا چیست. پس بیاییم ببینیم حضرت مهدی(عج) در کجای زندگی ماست؟ و مسئله ی به این مهمی چقدر برای ما اهمیت دارد؟
وی خاطر نشان کرد: ما باید با امام زمانمان ارتباط داشته باشیم . کاش تصمیم بگیریم روزی چند دقیقه با ذکر دعا، با امام زمان خلوت کنیم و انس بگیریم تا محبت ایشان و اهل بیت را در دلمان بیشتر و بیشتر کنیم.
قرائت دعای عهد، مولودی خوانی و پذیرایی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

کلید واژه ها: جشن نیمه شعبان دانشکده شریعتی