فراخوان طراحی پوستر به مناسبت هفته سراهای دانشجویی

۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۷ کد : ۵۶۸ اطلاعیه ها

بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان میرساند: صندوق رفاه دانشجویی از دانشجویان هنرمند و خلاق و همچنین دارای طرح های نو در این زمینه به شکل مسابقه دعوت به عمل می آورد.
نوآوری ،خلاقیت ،زیبایی بصری و تکیه بر نمادهای ایرانی- اسلامی و همینطور استفاده از شاخصه های دانشجویی و سراهای دانشجویی از ملاک های اصلی پوستر خواهد بود.
شرایط مسابقه:
-    شرکت برای تمامی دانشجویان آزاد می باشد.
-    هر دانشجو می تواند حداکثر 3 اثر به دبیرخانه ارسال نماید
-    آثار در ابعاد 70*70 با کیفیت 377dpi در قالب jpg   ارسال گردند
-    در کلیه آثار باید متن زیر قید شود
1-هفته سراهای دانشجویی گرامی باد
2-هفتم الی سیزدهم اردیبهشت ماه
مهلت ارسال آثار تا تاریخ 1/2/98 بوده و باید به آدرس tvu.daneshjo@gmail.com  ارسال گردد.
به اثر منتخب مبلغ 20000000 ریال به همراه لوح افتخار به عنوان جایزه تعلق خواهد گرفت.

کلید واژه ها: صندوق رفاه دانشجویان دانشکده شریعتی فراخوان طراحی پوستر به مناسبت هفته سراهای دانشجویی

کریم پور ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۴
زمان اعلام نتایج چه روزیه؟از کجا باید مطلع بشیم؟