کسب موفقیتی دیگر توسط استاد گروه هنر دانشکده شریعتی

۲۳ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۲ کد : ۵۴۹۰ اخبار و رویدادها
آثار وی در دو مسابقه بین المللی کارتون حیوانات و طراحی پوستر، برگزیده اعلام گردید

به گزارش روابط عمومی، استاد شیما اثنی عشری مدرس گروه هنر دانشکده، در مسابقات بین المللی"animal "cartoon و طراحی پوستر با موضوع "We want jazz"، موفق به کسب عنوان برگزیده و دریافت لوح افتخار گردید.

گفتنی است مسابقه کارتون حیوانات جهت حمایت از حقوق حیوانات، در کشور صربستان هرساله برگزار میشود و در سال2022 با موضوع فیل برگزار گردید که از بین  1500 اثر ارسالی از سرتاسرجهان و شرکت هنرمندان کشورهای مختلف، 130 اثر هنری، برگزیده و موفق به کسب لوح و حضور در نمایشگاه بین المللی صربستان بصورت ویژه و رایگان شدند.
استاد شیما اثنی عشری جزء 11 نفر ایرانی پذیرفته شده در این مسابقات  بوده است.
نفرات برگزیدۀ مسابقۀ کارتون «حیوانات» کشور صربستان:

برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه شود

همچنین مسابقه جهانی“We want jazz” که توسط بنیاد ترویج موسیقی جاز EUROJAZZ مستقر در ورشو، لهستان برگزار گردید، هنرمندان در زمینه  طراحی پوستر با موضوع “ما جاز میخواهیم نه جنگ” به رقابت پرداختند و میان 2000 اثر ارسالی از کشورهای مختلف،  800 اثر هنری بصورت نهایی برگزیده که از بین 800اثر ارسالی، 35 اثر، علاوه بر حضور در نمایشگاه بین المللی در کشور لسهتان وارد رقابت نهایی شدند که در نهایت نفرات برگزیده انتخاب و اعلام گردیند.
و 7 نفر برگزیده جهانی که موفق به کسب لوح افتخار و جایزه افتخاری از سوی مسابقه شدند به شرح زیر است که در این میان استاد شیما اثنی عشری به عنوان هنرمند ایرانی حضور و جزء نفرات برگزیده، اعلام شد.

Diego Tocco (Urugwaj/ Uruguay)    دیه‌گو توکو از اوروگوئه
Eduard Cehovin (Słowenia/ Slovenia)   ادوارد کهووین  از اسلوانی
Lex Drewinski (Polska/ Poland)      لکس دریونسکی از لهستان
Maria Mencwel (Polska/ Poland)      ماریا مانوسکی از لهستان
Mikhail Lychkovskiy (Białoruś/ Bialorus)   میخائیل لاچوفسکی از بلاروس
Ömer Can Sorgunalp (Turcja/ Turkey)   عمر کن سورگانالپ  از ترکیه
Shima Asna Ashari (Iran/ Iran)   شیما اثنی عشری از ایران

برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه شود

لازم به ذکر است، شیما اثنی عشری دکتری تخصصی پژوهش هنر دانشکده تهران مرکزی و عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، نیز میباشد.

این موفقیت را به این استاد گرانقدر تبریک عرض می نماییم و برای ایشان آرزوی سلامتی و بهروزی را از خداوند متعال خواهانیم.

کلید واژه ها: استاد اثنی عشری گروه هنر دانشکده شریعتی