دیدار اساتید پژوهشگر بسیجی دانشکده شریعتی با معاون وزیر کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور

۰۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۸:۴۷ کد : ۵۳۹۸ اخبار و رویدادها
به منظور حمایت از تجاری سازی طرح های مرتبط دراین حوزه

به گزارش روابط عمومی، اساتید پژوهشگر بسیجی دانشکده شریعتی روز دوشنبه ۷ شهریورماه ۱۴۰۱ با معاون وزیر کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور دیدار نمودند و طی نشستی، دکتر حسنی معاون پژوهشی بسیج اساتید دانشکده، درخصوص اهمیت وضرورت تجاری سازی طرح های پژوهشی ونوآورانه اساتید درحوزه کشاورزی مطالبی را بیان نمود.
در ادامه دکتررجایی از اساتید بسیجی دانشکده، در مورد دوطرح مرتبط با دام وکشاورزی توضیحات تخصصی وعلمی ارائه کرد.
سپس دکتر آقامیری معاون وزارت جهادکشاورزی، برای حمایت از طرح ها وایده ها ی قابل تجاری سازی، اعلام آمادگی نمود و در این خصوص توضیحات مبسوطی رابیان کرد.
وی در پایان سخنان خود از اساتید درخواست نمود که طرح های تحقیقاتی را به صورت مدون و مکتوب، ارائه نمایند تا از کلیه راهکارهای قانونی برای اجرایی وتجاری سازی آن اقدام شود.

کلید واژه ها: استادان بسیجی دانشکده دختران دکتر شریعتی