اطلاعیه اداره آموزش در خصوص ترم تابستان و واحد پروژه و کارآموزی

۲۴ تیر ۱۴۰۱ | ۱۵:۵۸ کد : ۵۲۰۳ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

دانشجویان روزانه که علی الحساب  شهریه پرداخت کرده و به هر دلیلی انتخاب واحدی نکرده اند  متعاقبا  در تاریخی که اعلام خواهد شد لازم است در همین سامانه شماره شبا  (24 رقمی)  حساب خود را  ثبت و پس از طی فرآیند اداری به حساب دانشجویان واریز خواهد شد .این فرآیند طولانی خواهد بود.

دانشجویانیکه با حداکثر 4 عنوان درسی (به غیر از پروژه و کارآموزی) فارغ التحصیل می شوند با ارسال تیکت  تقاضای معرفی به استاد  و مشخص نمودن دروس  اقدام  نمایند که دانشکده پس از بررسی نتیجه را اعلام و در صورت موافقت نتیجه ثبت دروس در منو  چاپ انتخاب  واحد  003   قابل مشاهده است  . این دانشجویان با هماهنگی دانشکده محل تحصیل  تاریخ امتحان مشخص میگردد.

با توجه به اینکه در ترم تابستان حذف و اضافه  وجود ندارد  و جاماندگان انتخاب واحد کارآموزی و پروژه هر گونه تغییرات باید با ارسال تیکت  به دانشکده  انجام گیرد.

کلید واژه ها: ترم تابستان آموزش