ساز و کارهای همکاری دانشکده شریعتی و خانه خلاق آفتاب با حضور نمایندگان طرفین بررسی شد .

۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۳ کد : ۵۰۶۹ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده، روز چهارشنبه ۲۵ خردادماه در نشست مشترکی که به توصیه و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با حضور دکتر ایمانیان رئیس مراکز رشد و نوآوری دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر کیان پور مدیر بخش بازاریابی خانه خلاق آفتاب، مهندس گرد رئیس دانشکده شریعتی و نمایندگان آنان  در اتاق شورا برگزار شد؛ ساز و کارهای همکاری و همگرایی بیشتر طرفین مورد بررسی قرار گرفت. بیان قابلیت‌ها و پتانسیل‌های موجود، ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده و بازدید از فضاها و امکانات مجموعه از جمله محورهای برنامه مذکور بود.
در پایان بازدید از فضاها و امکانات دانشکده، آقای کیانپور ضمن اشاره به پتانسیل بالای دانشکده، از قابلیت تبدیل شدن به هاب (قطب)، از آن یاد کرد.

شایان ذکر است خانه خلاق آفتاب با هدف بستر سازی بهبود فضای کسب و کار، تحصیل ایده پردازی و حمایت از طرح‌های خلاقانه فعالیت می‌کند.

کلید واژه ها: همکاری دانشکده شریعتی و خانه خلاق آفتاب