ارائه‌ی پروژه‌های درسی دانشجویان به صورت عملی

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۷ کد : ۵۰۴۱ اخبار و رویدادها
در انجام این پروژه‌ها، دانشجویان ضمن یادگیری تئوری درس و اصول علمی آن، به صورت عملی به تمرین این درس می‌پردازند.

معاونت پژوهش و فناوری دانشکده روز سه شنبه 17 خردادماه، از پروژه‌های انجام شده‌ی درس توانایی ماشین‌کاری با تدریس مهندس سالمی که توسط  گروهی از دانشجویان رشته نقشه کشی، انجام شده است، بازدید نمودند.
گفتنی است، روش‌های ماشین کاری از فرآیندهای مهم تولید می‌باشد که دانشجویان در آن به فرا گرفتن علم ماشین کاری و مطالعه‌ی چگونگی برش فلزات توسط ابزار برشی می پردازند. عمل برش فلزات، حاصل حرکت نسبی بین ابزار برش و قطعه‌ی کار می باشد که در نتیجه ی آن مقداری از فلز، به عمق برش و به شکل براده از قطعه جدا می شود.
در انجام این پروژه‌ها، دانشجویان ضمن یادگیری  تئوری درس، اصول علمی آن و اثرات مختلف پارامترهای مهم در کیفیت قطعات تولیدی، به صورت عملی به تمرین این درس پرداخته و توانایی ماشین کاری را به دست می آورند که در فرآیند جذب دانشجویان به بازار کار و توانمندسازی ایشان تاثیر بسزایی دارد .

در پایان بازدید از زحمات استاد گرانقدر تشکر به عمل آمد.

کلید واژه ها: درس توانایی ماشین کاری پروژه معاونت پژوهش و فناوری دانشکده دختران دکتر شریعتی