آیین غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام در روز بزرگداشت شهدا برگزار شد.

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۳ کد : ۴۸۷ اخبار و رویدادها

همزمان با روز بزرگداشت شهدا آیین غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام روز سه شنبه 21/12/97 با حضور دکتر پارسا، رئیس مرکز آمار ایران،  دکتر صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای، حجت الاسلام بنیان جوادی ؛مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای اعضای هیات رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای  به همراه مسئولین دانشکده شریعتی در جوار مزار شهدای گمنام دانشکده، برگزار شد .
در این آیین حضار ضمن قرائت فاتحه و غبارروبی مزار شهدای گمنام با آرمان‌های شهیدان انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند..
حاضرین پس از قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام دو شهید گمنام والا مقام ، یاد و خاطره این دلیر مردان  را گرامی داشتند و طی این مراسم از دانشجوی فرزند شهید عسگری به یاد پدر شهیدش تقدیر و تکریم گردید.

کلید واژه ها: آیین غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام دانشکده شریعتی دکتر پارسارئیس مرکز آمار دانشگاه فنی و حرفه ای