اولین نمایشگاه کتب اطلاعاتی و امنیتی دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای

۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۱ کد : ۴۸۱ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی اولین نمایشگاه کتب اطلاعاتی و امنیتی دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای، با 100 عنوان کتاب در طبقه همکف ساختمان ریاست دانشکده شریعتی از روز شنبه 18/12/97 برگزار و به مدت یک هفته ادامه دارد.

شایان ذکر است مهندس گرد رئیس دانشکده، حجت الاسلام بنیان جوادی نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای و اساتید و دانشجویان از این نمایشگاه بازدید نمودند.

علاقه‌مندان می‌توانند تا 22اسفند ماه از این نمایشگاه بازدید به‌عمل آورند.

در حاشیه این نمایشگاه گفتگویی با تعدادی از دانشجویان بازدیده کننده رشته کامپیوتر، داشتیم که نظرات ایشان در زیر آورده شده است.

- دانشجوی 1: در مجموعه کتابهای کامپیوتر کتاب های خوبی در ارتباط با علم داده ها و تحلیل کلان داده وجود داشت.

- دانشجوی 2: کتاب در مورد امنیت شبکه و پایش کاربردی، بسیار مفید و اطلاعات ارزشمندی داشت. اگر در مورد اینترنت اشیاء(IOT) هم کتابهای مرتبطی داشت، بسیار خوب بود.

-دانشجوی 3: کتابهای کاربردی مناسب با عصر معاصر انسان داشت اما اگر بحث های دیگری همم مانند وب و امنیت در فضای اینترنت به صورت تخصصی و کاربردی تر وجود داشت پاسخگوی علایق این کاربران هم میشد.

کلید واژه ها: نمایشگاه کتب اطلاعاتی و امنیتی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای دانشکده شریعتی