کسب دو رتبه برتر توسط دانشجویان دانشکده شریعتی در جشنواره مد و لباس فجر

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۵ کد : ۴۶۸ اخبار و رویدادها

کسب دو رتبه برتر توسط دانشجویان دانشکده شریعتی در جشنواره مد و لباس فجر

دانشجویان رشته طراحی پارچه و لباس مقطع کارشناسی دانشکده شریعتی، در هشتمین جشنواره مد و لباس فجر اسفند97 در بخش پایان نامه، مقام های دوم و سوم را کسب نمودند.
در رقابت علمی و دانشگاهی در بخش پایان نامه  این دوره از جشنواره، نجمه سنچولی با موضوع "بررسی نقوش قالیچه های سیستان و کاربرد آن در معماری داخلی" با راهنمایی استاد الهی و استاد ابری موفق به کسب رتبه دوم شد و رعنا خواجه و سارا علمی شمس آباد  با موضوع "بررسی نقش و تزئینات در آثار شهر کرمان با تاکید بر مسجد جامع و مجموعه گنجعلی خان" و با راهنمایی استاد ترابیان و استاد جعفری کیان، رتبه سوم را از آن خود نمودند.
گفتنی است جشنواره مد و لباس فجر هر ساله با مدیریت کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می گردد که هشتمین دوره این جشنواره از ۲۶بهمن تا 2 اسفند 97 در بوستان گفتگو برگزار شد.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده شریعتی نیز این موفقیت ارزنده را به این دانشجویان افتخارآفرین و مجموعه ی دانشگاهیان فنی و حرفه ای تبریک گفته و از خداوند منان، توفیق روز افزون آنان را در تحصیل علم و معنویت، مسئلت می نماید .

کلید واژه ها: هشتمین جشنواره مد و لباس فجر دانشجویان رشته طراحی و لباس دانشکده شریعتی