برپایی نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی‌خط استاد سید وریا هاشمی و تعدای از دانشجویان ایشان

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۲ کد : ۴۶۷ اخبار و رویدادها

نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی‌خط استاد سید وریا هاشمی از اساتید دانشکده شریعتی و دانشجویان رشته گرافیک و تصویر سازی گروه هنر دانشکده از تاریخ 6 الی 13 اسفند ماه 97 در نمایشگاه گروهی خوشنویسی و نقاشی خط" نسیم وصل" برپا گردید.
در این نمایشگاه آثار هنری خوشنویسی و نقاشی‌خط استاد هاشمی و گروهی از دانشجویان ممتاز رشته گرافیک و تصویر سازی گروه هنر در محل موسسه فرهنگی و هنری صبا در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفت.
گفتنی است گواهی شرکت فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران (موسسه فرهنگی و هنری صبا)  به این دانشجویان هنرمند، توسط مهندس مرضیه گرد رئیس دانشکده، اهداء شد.

کلید واژه ها: نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی‌خط دانشجویان رشته گرافیک و تصویرسازی دانشکده شریعتی