۱۲ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۷:۱۹ کد : ۴۶۱۴ اخبار و رویدادها
به منظور دیدن از فضاهای آماده سازی شده جهت بازگشایی دانشکده و برگزاری کلاسها به صورت حضوری

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی، ظهر امروز دوازدهم فروردین ماه، در راستای آماده سازی فضاها و بازگشایی دانشکده از یکشنبه چهاردهم فروردین ماه، جناب آقای دکتر شبستانی، مشاور رییس و سرپرست مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه ای  پس از زیارت مزار شهدای گمنام دانشکده و قرائت فاتحه، از خوابگاه، سلف سرویس، برخی آتلیه ها و سایر مکانهای دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی تهران  بازدید بعمل آوردند.
 در این بازدید آقای مهندس عبدی رییس دانشکده شمسی پور و آقای شهبازی، معاون مالی اداری دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی ایشان را، همراهی نمودند.
شایان ذکر است نیروهای خدماتی و پشتیبانی، نظافت عمومی کلاسهای کل فاز های دانشکده و سم پاشی خوابگاه‌ها و سلف سرویس را انجام و همچنین اعزام تیم تاسیساتی برای کنترل موتور خانه ساختمان خوابگاه و..‌.. دانشکده صورت گرفت.

کلید واژه ها: بازدید مشاور رییس و سرپرست مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه ای از دانشکده شریعتی