دانشکده شریعتی میزبان دانشجویان روزنامه نگار دانشگاه فنی و حرفه ای

۰۹ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۹ کد : ۴۳ اخبار و رویدادها

اولین دوره آموزشی متقاضیان نشریات دانشجویی به همت واحد فرهنگی دانشکده شریعتی برای دانشجویان روزنامه نگار از 6 استان همدان، قم، کرمانشاه، آذربایجان شرقی، سمنان و تهران از مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای، برگزار شد.
این دوره آموزشی بر اساس دستورالعمل ناظر بر فعالیتهای نشریات دانشگاهی دانشگاه فنی و حرفه ای در دانشکده شریعتی با حضور آقای قلندری، مدرس دوره آموزشی روزنامه نگاری در روزهای 28 و 29 مهرماه 97 در سالن شورای این دانشکده برگزار گردید.
در این کارگاه سرفصل های خبر نویسی، گزارش نویسی، مقاله مطبوعاتی، مصاحبه، تکنیک های انتشار نشریات دانشگاهی، گرافیک و صفحه آرایی به مدت 16 ساعت ارائه شد.
شایان ذکر است در پایان برگزاری این کارگاه، گواهی پایان دوره آموزشی به حاضرین که یکی از شروط مجوز برای نشریه می باشد، اهداء گردید.