۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۰ کد : ۳۵۴۲ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی،  آزمون عملی و حرفه ای ( PE ) و بررسی صلاحیت علمی دارندگان مدرک دکترای تخصصی متقاضی فراخوان جذب مرتبه استاد یار فنی شهریور۹۹ رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی، امروز یکشنبه 1400/07/04 در محل دانشکده شریعتی برگزار شد.
در این آزمون، توان و مهارتهای عملی و اجرایی و صلاحیت علمی و حرفه ای متقاضیان دارای مدرک دکترای تخصصی که در فراخوان سراسری جذب مرتبه استاد یار فنی شهریور۹۹ شرکت کرده بودند، مورد  سنجش و گزینش، قرار گرفت.

گفتنی است متقاضیان می توانند نتیجه ی آزمون عملی و حرفه ای ( PE ) خود را، از طریق سامانه ی نور رضوی پیگیری نمایند.

کلید واژه ها: آزمون علمی و عملی( PE )شرکت کنندگان فراخوان جذب مرتبه استاد یار فنی شهریور۹۹ در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی به میزبانی دانشکده دکتر شریعتی برگزار شد