گزارش کارگاه آموزش برخط  "اهمیت حضور آکسان گذاری در طراحی گرافیکی"

۲۴ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۶ کد : ۲۵۷۸ اخبار و رویدادها
با همکاری گروه گرافیک انجام شد

به مناسبت هفته پژوهش، کارگاه آموزش برخط " اهمیت حضور آکسان گذاری در طراحی گرافیکی "با تدریس خانم نسرین صدقیان حکاک روز یکشنبه 32/9/99 از ساعت 16 الی18با برنامه ریزی معاونت پژوهش وفناوری خانم دکتر روایی و همکاری آقای مصطفی خزایی مدیرگروه گرافیک در بستر نرم اقزار connect adobe با حضورحدود111نفر از دانشجویان دانشکده فنی دکتر شریعتی برگزارگردید.

در ابتدای این برنامه خانم دکتر روایی ضمن خوشامد گویی به اساتید و دانشجویان شرکت کننده در کارگاه به اهمیت آشنایی دانشجویان با موضوعات روز درسی ازطریق شرکت در وبینارها اشاره واز حضور ایشان در این وبینارتشکر نمودند. در ابتدای برنامه استاد به معنای آکسان گذاری و نقش آن در طراحی پوسترها و سایر طراحی های گرافیکی پرداختند. آکسان گذاری چیست؟ آکسان گذاری به معنی تاکید ،آشنایی زدایی در ریتم وهر آنچه قابل پیش بینی نباشد است . آکسان گذاری درهمه ی هنرها ازجمله نمایش، سینما،موسیقی ،ادبیات،سخنوری کاربرد دارد.

شرح کامل این گارگاه را می توانید در اینجا مشاهده نمایید.