بازدید هیاتی از دانشگاه کادونا از دانشکده شریعتی

۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۱ کد : ۲۱۴ اخبار و رویدادها

هیاتی از دانشگاه کادونا روز پنج شنبه 97/9/29 از دانشکده دکتر شریعتی بازدید نمودند.
این گروه ضمن بازدید از نمایشگاه  گل و گیاهان زینتی و دارویی، کارگاه چاپ، نگارخانه، کارگاه مکانیک و کارگاه حجم، گلخانه ها و آزمایشگاه ها و کارگاه های الکترونیک، از نزدیک با فعالیتهای و نمونه کارهای دستی هنری و فنی و الکترونیکی اساتید و دانشجویان این دانشکده آشنا شدند.
رئیس دانشگاه کادونا ابراز امیدواری کرد که با ایجاد همکاری با دانشکده بتوانند شرایط اشتغال را برای جوانان کشورشان فراهم کنند.
ایشان ابراز داشت که تعداد زیاد کارگاه ها و آزمایشگاه ها و درصد بالای دروس عملی و کارگاهی بیان گر  این  مطلب است که دانشگاه فنی و حرفه ای  می تواند  زمینه لازم برای کسب مهارت و دانش حرفه ای را فراهم  کند.

شایان ذکر است محمد تانکو، رییس دانشگاه ایالت کادونا کشور نیجریه؛ جعفر ابراهیم ثانی، رییس مرکز آموزش دانشگاه کادونا؛ ابراهیم عثمان، معاون مالی دانشگاه کادونا؛ دکتر سیدحسین سیدی، کارشناس مطالعات فرهنگی عربی آفریقایی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و علی یوسفی، رایزن سابق فرهنگی ایران در هندوستان از میهمانان بازدید کننده از دانشکده شریعتی بودند.

کلید واژه ها: هیاتی از دانشگاه کادونا