کارگروه تخصصی تربیت بدنی جهت بررسی دروس عملی دانشجویان رشته های مربیگری ورزش و تربیت بدنی برگزار شد

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۵ کد : ۱۷۱۰ اخبار و رویدادها

این جلسه صبح روز چهارشنبه دهم اردیبهشت ماه به منظور بررسی و تبادل نظر پیرامون چگونگی انجام دروس عملی تربیت بدنی با حضور خانم مهندس گرد (رییس دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی)، مدیر گروه ،استادان، اعضای هیئت علمی و کارشناسان این رشته در سالن شورای دفتر ریاست تشکیل گردید.
هدف از  تشکیل این جلسه علاوه بر بحث و بررسی موضوعات فوق جهت بررسی وضعیت درسی دانشجویان ترم آخر کارشناسی، کاردانی و سایر گروه های آموزشی و دانشجویان در شرف دانش آموختگان مورد ببحث و تبادل نظر قرار گرفت و  راهکارهای  قابل قبول و اجرایی ارایه گردید تا  دا نشجویان عزیز موفق به گذراندن واحدهای عملی تربیت بدنی شوند.
گفتنی است مقرر گردید جمع بندی نظرات کارگروه تخصصی به حوزه معاونت محترم آموزشی دانشگاه ارسال و در صورت تایید متعاقبا نتایج و خروجی های این جلسه ، به دانشجویان عزیز اعلام خواهد شد.