اولین نشست تخصصی اندیشکده بسیج استادان با محوریت آموزش و کارآفرینی برگزار شد

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۵ کد : ۱۳۵۰ اخبار و رویدادها
کارآفرین؛ کسی است که متعهد می شود مخاطره های یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی، اداره و تقبل کند

این نشست در دوازدهمین روز از آذر ماه  با حضور برخی از استادان و سخنرانی دکتر حیاتی (استاد دانشگاه و کارآفرین) همراه شد.

دکتر حیاتی ضمن تاکید بر ماموریت دانشگاه های کشور به آماده سازی و تربیت نیروی ماهر برای کسب و کار و آموزش دانش کارکردن با یکدیگر، به تبیین مفاهیم خلاقیت و نوآوری کارآفرینانه پرداخت و لزوم نگهداری و استفاده از تجربیات افراد در ساختارهای سازمانی را مطرح نمود.
ایشان در ادامه بر اساس "واژه نامه دانشگاهی وبستر" کارآفرین را این طور معرفی نمود که:
" کارآفرین کسی است که متعهد می شود مخاطره های یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی، اداره و تقبل کند."
دکتر مسلم خانی (مدیر کل کارآفرینی وزارت تعاون) سخنران بعدی این نشست بود که در ابتدا به تشریح ده ویژگی نیروی کار موفق طبق نظر مجمع جهانی: مهارت حل مسئله، تفکر نقادانه، مهارت خلاقیت، مهارت مدیریت انسانها(گروه - تیم)- مهارت هماهنگی و سازگاری اجتماعی- هوش احساسی و عاطفی- الگوی قضاوت-الگوهای تصمیم گیری- مهارت مذاکره- مهارت انعطاف پذیری ادراکی پرداخت.
این فعال عرصه ی کارآفرینی همچنین درباره مثلث طلایی کارآفرینی (انسان کارآفرین-طرح ایده کارآفرینانه- زیرساخت و امکانات لازم) صحبت نمود و در نهایت در خصوص اکوسیستم آموزش کارآفرینی و  تبیین و موشکافی 25 مورد آن (مفهوم شناسی-طراحی مدل یادگیری میدانی- ایجاد محیط هیجانی- ایجاد بسترهای لازم برای نمایش استعدادها- طراحی و استقرار نظام کارآموزی و کارورزی-Job Center و Carrier Service یا همان مراکز هدایت شغلی- نظام بورسیه نیروی کار- نظام مند سازی کارهای گروهی-استارت آپ های دانشجویی به ایراد بیاناتی پرداخت.

گفتنی است در پایان این برنامه، ضمن نشستی در دفتر ریاست دانشکده، مقرر شد به زودی تفاهم نامه ای در خصوص کارآفرینی مابین دانشکده و وزارت تعاون منعقد گردد.

کلید واژه ها: اولین نشست تخصصی اندیشکده بسیج استادان با محوریت آموزش و کارآفرینی برگزار شد