برگزاری کارگاه آموزشی جوشکاری به مناسبت هفته پژوهش

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۷ کد : ۱۳۱۲ اخبار و رویدادها
این کارگاه در راستای برنامه های بزرگداشت هفته پژوهش به همت معاونت پژوهش و فناوری و همکاری گروه نقشه کشی صنعتی برگزارگردید.

کارگاه آموزشی جوشکاری با تدریس آقای مهندس رضا سالمی از مدرسین دانشکده در روز یکشنبه 98/9/3 در راستای برنامه های بزرگداشت هفته پژوهش به همت معاونت پژوهش و فناوری و همکاری گروه نقشه کشی صنعتی در کارگاه مکانیک دانشکده فنی دکتر شریعتی برگزارگردید.
در بخش تئوری کارگاه درباره ی خواص فلز جوشکاری، شناخت الکترود و خواص انواع الکترودها، انواع جوش، نحوه ی استفاده از الکترود هنگام جوشکاری و طراحی جوش به دانشجویان، آموزش داده شد.
سپس آقای مهندس سالمی به همراه دانشجویان و خانم مهندس کشاورزگرامی مدیر گروه نقشه کشی صنعتی، در کارگاه به روش عملی به جوشکاری و آموزش دانشجویان و تمرین موارد ذکرشده پرداختند.
در پایان کارگاه، استاد ارجمند ازسوی معاونت پژوهش وفناوری مورد تقدیر قرار گرفت.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی جوشکاری