جلسه شورای فرهنگی دانشکده شریعتی با حضور اعضای این شورا برگزار شد.

۰۷ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۳ کد : ۵۸۲۳ اخبار امورفرهنگی
۰۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۵ کد : ۵۸۱۰ اخبار و رویدادها
جلسه شورای فرهنگی دانشکده شریعتی با حضور اعضای این شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جلسه شورای فرهنگی امروز چهارشنبه دوم آذرماه1401 با حضور مهندس گرد رییس دانشکده، حجت الاسلام و المسلمین کاظمی معاون فرهنگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری، دکتر عسگری معاون فرهنگی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی- دبیر شورای فرهنگی)، دکتر روایی معاون پژوهش و فناوری دانشکده، مهندس هوشیاری معاون آموزشی دانشکده، برخی ازاساتید گروه معارف، مسئول و کارشناس واحد امور فرهنگی و دبیر انجمن اسلامی وبسیج دانشجویی دانشکده به منظور بررسی برنامه های پیشنهادی فرهنگی با محوریت 16 آذر در اتاق شورا برگزار شد.
در این جلسه رئیس دانشکده به جایگاه ویژه و اهمیت فعالیتهای فرهنگی که باید زمینه ساز آرامش و همراه با روشنگری باشد، اشاره نمود وخواستار ارائه پیشنهادات مطلوب و سازنده از سوی اعضای شورای فرهنگی جهت تصویب و اجرا شد .
سپس کارشناس امور فرهنگی به ارائه گزارش عملکرد دوماهه مهرو آبان۱۴۰۱ معاونت فرهنگی و دانشجویی پرداخت و در ادامه، برنامه های پیشنهادی و نظرات اعضای شورا مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.