گزارش وبینار ازدواج آسان، بهنگام و پایدار (شرایط پیش از ازدواج)

۲۸ آذر ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۷ کد : ۴۱۷۱ اخبار امور دانشجویی

وبینار ازدواج آسان، بهنگام و پایدار (شرایط پیش از ازدواج ) روز سه شنبه 16آذرماه به مناسبت روز دانشجو از طرف واحد مشاوره معاونت دانشجوئی در فضای مجازی ادوبی کانکت با حضور خانم دکتر مرضیه سرابی دکترای علوم تربیتی برگزار گردید.

در این وبینار ابتدا به موضوعاتی همچون اهمیت ازدواج و تعریف نهاد خانواده، ضرورت آموزش پیش از ازدواج، مقایسه ازدواج با مسائل دیگر زندگی، پرداخته شد.

دکتر سرابی در این خصوص بیان داشت: نهاد خانواده که یکی از نهادهای اجتماعی است با ازدواج آغاز می شود. بنابراین ازدواج از آنجا که مراسم آغازین این نهاد مهم اجتماعی است، اهمیت بنیادین و پایه ای دارد و سنگ بنای نهاد خانواده در ازدواج گذاشته می شود.

مراحل ازدواج و باب آشنایی، جذابیت ها و انواع آن، بررسی جذابیت از نظر شباهت ها و تضادها وتفاوت ها، انواع نظریه های آشنایی، فواید آشنایی، محدودیت های آشنایی، 10 اشتباه در فرآیند آشنایی ، خواستگاری و ....در این وبینار مورد بررسی قرارگرفت و سپس به سوالات دانشجویان دراین زمینه پاسخ داده شد.

در پایان با برگزاری مسابقه و طرح سوال از موضوعات ازائه شده، جوایزی ارزنده به 7 نفر از شرکت کنندگان اهداء گردید.

لینک دانلود فایل