انعقاد تفاهم نامه با جهاد دانشگاهی دانشگاه تربیت مدرس

به گزارش معاونت پژوهش وفناوری دانشکده فنی دختران دکتر شریعتی  درتاریخ 15/12/1402 با توجه به رایزنیها و پیگیریهای ریاست محترم دانشکده سرکار خانم دکتر بسطامی آئین انعقاد تفاهم با جهاد دانشگاهی دانشگاه تربیت مدرس با حضور آقای دکتر اسکندری ریاست جهاد دانشگاهی دانشگاه تربیت مدرس و معاون آموزشی و معاون فرهنگی ایشان در جمع  معاونین و مدیران گروه و اعضا محترم هیات علمی دانشکده دختران شریعتی برگزار گردید .
لازم به توضیح است جهاد دانشگاهی دانشگاه تربیت مدرس یکی از واحد های بسیار فعال درعرصه های علمی و فرهنگی و پژوهشی می باشد که فعالیتهای   گوناگون کاربردی و مثبت برای اهداف مقدس جمهوری اسلامی به ثمر رسانده است .
اهم موضوعات مورد تفاهم به شرح زیر می باشد :
برگزاری نشست¬های علمی مشترک(سمینارها، همایش ها و ...)و همچنین تبادل اطلاعات و اسناد علمی بین ستاد توسعه فناوری و دانشکده.
ایجاد بستر ارتباطی بین دانشکده و جهاد دانشگاهی واحد تربیت مدرس به منظور استفاده از ظرفیت ها و شناسایی استعدادها
همکاری دوطرفه در اجرای پروژه های تحقیقاتی- کاربردی مورد نیاز تا مرحله تبیین دانش فنی
مشارکت در انجام تحقیقات پیرامون فناوری¬های نوین در مقیاس آزمایشگاهی و نیمه¬صنعتی
آموزش و ترویج استفاده از فناوری های نوین و سایر فناوری های صنعتی توسط دانشکده
هدایت استعدادها و ظرفیت های علمی رشته¬های هنر، ساخت و تولید و نقشه کشی صنعتی دانشکده به سمت ایده¬های نو
تشکیل گروه تحقیقاتی در جهت بررسی ایده های طرفین در راستای توسعه دانشکده و ستاد توسعه فناوری
همسوسازی پژوهش ها، آموزش ها و توسعه زیرساخت های تخصصی دانشکده و ستاد توسعه فناوری، به سمت پاسخگویی به مطالبات علمی و نیازهای تخصصی، فناورانه و آموزشی
توسعه نوآوری های آموزشی: دو مرکز متعهد می¬شوند تا سازوکار لازم برای حمایت و هدایت از تحقق بخشیدن و اجرایی کردن طرح های نوآورانه را فراهم آورند.